Orbital Box Escape Welt

539 kr 599 kr
I lager    Affiliate-länk till Time for Machine

Orbital Box Escape Welt


Orbital Box Escape Welt är en ny form av intellektuella logikspel som är utformade för att replikera berättelsen och scenarierna i ett EscapeWelt.
Upprepa spänningen i ett escape room tillsammans med dina nära och kära i ditt eget hem.
Orbitalboxen är tillverkad av expertingenjörer som har handplockat pussel och uppgifter på flera nivåer som är utformade för att utmana dig. Lös uppgifterna för att starta Orbital Box-skeppet och avslöja uppdragets hemlighet. Den är tillverkad helt och hållet av björkträ och är en miljövänlig produkt. Vi väljer noggrant ut, sorterar och behandlar träet för produktion och monterar produkten för hand i våra fabriker i EU innan vi packar och skickar den till dig med vår kärlek.
Som du kan njuta av i ditt eget hem. Fördjupa dig i kolonialisternas värld och utforska andra länders hemligheter.
25-40 minuter pressas din hjärna till det yttersta och bildar nya neurala kopplingar.
Passar alla åldrar (från 12+)
Speluppsättningen har ett fack som mäter 7,5 cm x 9,5 cm x 8 cm, perfekt för en extra present. Göm smycken, pengar eller bara några vänliga ord - möjligheterna är oändliga.
Dekorera ditt hem med en ny anpassad inredning. Du kommer att kunna hitta en praktisk användning för detta spel i alla rum.

Vi gör alla våra pussel från naturligt trä. Materialet är behagligt vid beröring och är trevligt att spela med.
Pusslet tar ingen skada när du spelar. Efter du har monterat det kan du enkelt demontera och återmontera det. Eller ge det till din vän att spela med. På ett genomsnitt så kan 2-3 personer spela spelet. Du kommer även garanterat ha väldigt kul om du bestämmer dig för att försöka lösa pusslet ensam.
Leksakshistoria
Du är kapten för ett team av kolonialister på ett uppdrag till Elisia, den enda andra beboeliga planeten i universum.
Ditt skepp har lämnat solsystemet och är på väg att göra ett interdimensionellt hopp för att upptäcka en ny värld för mänskligheten.
För att uppnå detta mål finns det bara några få steg kvar att ta:

Kontrollera radarn och planera den exakta landningsrutten, förbi farliga sektorer och objekt.
Inaktivera autopilotsystemet genom att välja rätt kombination av bokstäver.
Omdirigera energikärnornas kraft till warpacceleratorn efter att ha låst upp den.

Fartygets strömförsörjningssystem är pålitligt men förvirrande, som en labyrint. Men en erfaren kapten som du kan definitivt göra det!
För att aktivera warpdriften och öppna nya horisonter för mänskligheten måste du identifiera två korrekta bokstavspar och skriva in dem i startterminalen högst upp på panelen.
Du får de två första bokstäverna på fartygets sidosystem. De återstående två är dolda i databasen nedan.
Genom att skriva in de rätta kombinationerna i den övre terminalen får du startnycklarna i form av en symbol.
Genom att sätta dem på den vänstra och högra acceleratorn aktiverar du hoppet. Kom ihåg skyddssystemet mot icke sekventiell aktivering, var försiktig med symbolerna. Glöm inte att koppla bort låsmodulerna på den övre konsolen. Om du inte gör det kommer det att leda till en misslyckad uppskjutning.
Specifikationer
-Orbitalboxens vikt - 230g
-Mått - 12 сm х 12,5 сm х 10 сm
-Inre fack - 7,5 х 9,5 х 8 cm
Speltid
Orbital Box är ett snabbspel från den intelligenta spelserien EscapeWelt. Orbital Box har en genomsnittlig sluttid på 25-40 minuter för en spelare. Med hjälp av andra blir det mycket kortare men dubbelt så roligt att slutföra projektet. Spela ensam eller tillsammans med vänner och familj. Du kan dela upplevelsen av att lösa pussel med två till tre andra spelare.Orbital Box Escape Welt säljs direkt av Time for Machine för snabb leverans.

Läs mer…