Road Roller TG701K Robotime

189 kr 219 kr
I lager    Affiliate-länk till Time for Machine

Road Roller TG701K Robotime

Vi presenterar Robotime-ROKR Road Roller 3D-pussel i trä TG701K. Lär dig och njut av denna extraordinära modell av ett verkligt tekniskt fordon! Med sin höga kvalitet och fantastiska detaljer kommer detta pussel att ge timmar av underhållning för både barn och vuxna.

Med laserskärningsteknik erbjuder detta 3D-pussel i trä av Road Roller ett modulärt och intuitivt tillvägagångssätt för att montera varje del av lastbilen. För pusselentusiaster, miniatyringenjörer eller de som bara vill ta sig an ett roligt eftermiddagsprojekt kommer precisionsdesignen och de intrikata bitarna att ge dig en givande upplevelse. Detta taktila pussel är ett perfekt sätt för barn att lära sig och bredda sin fantasi.

Road Roller är mer än ett pussel, det är ett realistiskt, funktionellt stycke ingenjörskonst. När bitarna sätts ihop får fordonet liv och dina barn kan ägna sig åt det i timmar i sträck. Varför sluta där? Road Roller kan även användas som dekoration och är ett coolt tillskott på skrivbordet eller kontoret. Eller om du letar efter en present är denna 3D-pusselmodell i trä ett perfekt sätt att visa hur mycket du bryr dig.

Missa inte Robotime-ROKR Road Roller 3D-träpussel TG701K och gå med i byggtrenden idag. Du kommer inte att bli besviken!
225 Delar
2.5h Monteringstid
★★ Svårighetsgrad
H:7.1(18cm)
W:3.0(8cm)
D:3.1(8cm)Assembled Size

Road Roller TG701K Robotime säljs direkt av Time for Machine för snabb leverans.

Läs mer…