Ugears Hagrid´s Flying Motorbike Harry Potter

175 kr 199 kr
I lager    Affiliate-länk till Time for Machine

Ugears Hagrid´s Flying Motorbike Harry Potter

Hagrid's Flying Motorbike™ Mini Model with Sidecar, från Ugears Harry Potter™-kollektion, är en miniatyrkopia av den flygande motorcykeln som Sirius Black, Harry Potters gudfar, lånade ut till Rubeus Hagrid för att leverera det nyföräldralösa spädbarnet Harry till Dursley-hemmet. Sexton år senare hämtade Hagrid Harry från samma adress precis innan Harrys skyddsbesvärjelse tog slut, men den här gången åkte tonårstrollkarlen i en sidvagn.

Sirius Black älskade motorcyklar och det gör vi också! Flying Motorbike™ från Harry Potter™-universumet har en ratt som kan vridas, snurrande hjul med bågade fälgar som ger ett tillfredsställande mullrande ljud när cykeln skjuts över en yta, och en avtagbar öppen sidvagn för att ta med en vän på dina äventyr! Den bakre registreringsskylten lägger till en touch av realism och läser GDO 558 som syns i filmen Harry Potter and the Deathly Hallows: Part One, när Hagrid och Harry slåss mot en skvadron av dödsätare och du-vet-vem .

Gör-det-själv-motorcykelmodellen är gjord av attraktivt kompositträ av konstkvalitet och drivs av fantasi. Sätt den i rörelse helt enkelt genom att rulla cykeln längs en slät, plan yta, eller lyft den genom luften och låtsas att du har till uppgift att rädda en ung trollkarl. Detta är en modell på Lätt nivå med endast 130 delar, så även nybörjare kan montera den på under en timme. Liksom alla Ugears-modeller krävs inget lim eller specialverktyg för montering – snäpp bara ihop bitarna enligt de illustrerade instruktionerna som följer med satsen (instruktionerna är på engelska, tyska, ukrainska, franska, polska, spanska, portugisiska, japanska, italienska , kinesiska och koreanska).

Hagrid's Flying Motorbike™ Mini Model with Sidecar är den första minimodellen i Ugears Harry Potter™-kollektion, och kommer att vara en fantastisk liten present till alla Harry Potter-fans i ditt liv. Vilket barn (eller vuxet barn) skulle inte älska att bygga och visa upp denna vackra gör-det-själv-motorcykel? Mer än bara en statisk modell, denna magiska motorcykel är en förtjusande leksak, redo för fantasifulla äventyr!

Modellstorlek: 13,5*8,5*11 cm
Paketstorlek: 20,3*9,2*1,8 cm
Antal delar: 130
Beräknad tid för montering: 1 timme
Svårighetsgrad: Lätt

Ugears Hagrid´s Flying Motorbike Harry Potter säljs direkt av Time for Machine för snabb leverans.

Läs mer…